Hola, em dic Lluis Guadix:
                          Sóc el president del club DIABLOS ROJOS A.E. em dirigeixo a vosaltres per fer-vos saber com és la nostra història.
                         Tot va començar el juny de 2010, estàvem a la penya B. Iniesta del cuanl era el responsable esportiu. El mes de maig després dels problemes ocasionats per un soci i veient que la gent, alguns socis i jugadors no els va semblar bé la forma en què es va obligar al presidente a dimitir amb una sumes de anomalies i estratagemes, van decidir marxar, jo com responsable vaig ajudar a la col.locar als jugadors en els equips que ells van voler, intentant que no es dissolguessin els grups.
La qüestió és que després de la decepció que  portem i en no voler continuar hi va haver una sèrie de persones que es van comprometre a continuar junts i això va fer que nosaltres ens comprometiesemos amb ells, a algú se li va ocórrer la ideia de formar un altre club perquè els nois no se separessin i així ens vam posar mans a l'obra uns quants i fundar aquest club. El nobre és curiós ja que algun dels pares va dir que anem fer amb aquests dimoniets llavors se'ns va ocórrer la idea dels Diablos Rojos. Tampoc voliem posar-li un nom de ciutat ja que després de tots els problemes i obstacles que ens van posar les institucions, voliem ser independents.
                        Vull donar-vos les gràcies, per endavant per haver entrat a la nostra web, i si us agrada el que veieu no dubteu a contactar a qualsevol moment, que sereu ben rebuts.
Sense altre particular rebre una abraçada, que us dono en nom dels Diablos Rojos.                

                                                                                          El President
                                                                                           Lluis Guadix